Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, December 5, 2010

Calvert Cliffs State Park osszel

Meg november kozepen (miutan hazajottunk a nyugati partrol) voltunk kirandulni ismet a Calvert Cliffs Allami Park-ban. Ez az a hely, ahol osi capafogakra illetve egyeb osi 'kincsekre' lehet talalni ha eleg idot es energiat forditunk a keresesre. Itt voltunk mar korabban egyszer de akkor fulledt nyar volt es ailg birtuk ki. Semmi legaramlat es 40 fok! Akkor megfogadtuk hogy ide visszejovunk osszel...




Termeszetesen a gyonyoru szines taj rogton megragadott. Harsany sarga, piros es narancs szinekben pompazott az egesz kornyek. Mindez gyonyoru elenk kek egbolttal a hatterben...














A teknosok tomegevel napoztak a lapos videk kidolt fain...












Mikor kiertunk az obol partjara meglepodve tapasztaltuk hogy a bal oldali partot ellepte a viz. Persze biztos dagaly volt epp.





Igy a masik oldalra mentunk ki inkabb. Itt mar sok kincskereso akadt, felnott, gyerek, kutya....






Ezuttal vittunk magunkkal egy kis aso lapatot!!



Viszont szitat/szurot elfelejtettunk vinni. Igy nehez volt kiszurni a kincset....



Volt ket gyerek akik cipostol-nadragostol bementek a vizbe mikozben jatszottak. Meg kell hagyni eleg hideg szel fujt es a viz is nagyon hideg volt. Plusz innen a visszaut kb egy ora! Pedig a szulok is ott voltak.... na mindegy, ok tudjak.



Ez a kutya nagyon tetszett. Meg csak kiskutya persze, de olyan aranyos volt.








Sajnos nem talaltunk capafogat igy miutan jol atfagytunk elindultunk visszafele a gyonyoru szines fakkal ovezett osvenyen.


























Ez mar a parkolonal van. Nagyon szep idonk volt. Kivanni sem lehetett volna jobbat. Valoszinu majd telen is kijovunk megszemlelni az allandoan valtozo tajat.


4 comments:

  1. Nagyon szép helyeken jártatok! Köszi a beszámolót és a gyönyörű képeket, puszi!

    ReplyDelete
  2. De gyors voltal :)

    ReplyDelete
  3. A hidas kép a favorit, de Persze a többi is gyönyörü!:) Nagyon kellemes hely lehet!

    ReplyDelete
  4. koszi Niki. igen, jo hely ez. kellemes 4 merfoldes tura lapos utvonalon. a vegen pedig a sziklak amik az obolre neznek. a hidra nem lehet mar ramenni mert beszakadna alattad. kar erte. egyebkent nekem is tetszik nagyon.

    ReplyDelete