Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, October 7, 2014

Eletjel

Elek am meg, annak ellenere hogy ket honapja nem irtam. Kepzeljetek voltam otthon! Marmint Magyarorszagon. Szuper volt! 5 ev utan mar epp ideje volt hazamenni. Nagyon sokat valtozott Budapest es Miskolc is. Rengeteg kepet keszitettem. Akik facebook-on kovetnek azok persze ott lathattak par kepet mialatt otthon voltam. Szuper volt talalkozni a rokonokkal, baratokkal. Volt erettsegi talalkozom is es meglepi szulinapi buli egy volt altalanos iskolas baratnomnek (nagy dobozbol bujtam elo mint meglepi stb). Par kep....

Jozsef Attilaval Miskolcon


Tesommal


Cserpes Kavezo Budapesten


Vajdahunyad Vara


Margit-hid es a szuperhold


OrszaghazIrorszagban is voltam par napot.... a magyarorszagi hoseg utan jol esett a dzsekis idojaras.

Az elet nem all meg. Dolgozom sokat, illetve mellette csinalom a fotozast es az uveg ekszereket, uveg lakasdekoraciokat is.


Artshow-t fotoztam egy hete.... a festomuvesszel vagyok a foton.


Dolgozom a studioban az egyik uveg mu"vemen :-)Azert szorakozasra is jut ido emelett. Baratnokkel neha kirugunk a hambol :-)
Ja es azt mondtam mar hogy megint koltoztunk? haha Harom eve vagyunk Houston-ban es ez a negyedik koltozes. Most egy hazat berlunk egy szep kornyeken. A kutyanak van kert rohangalni. Ki is hasznalja rendesen.


Most nagy hirtelen talan ennyi tortent a nyaron. Persze volt sok mas is de ezek voltak a fontosabb dolgok amik erdekesebbek lehetnek az olvasok szamara.

No comments:

Post a Comment