Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Monday, December 12, 2016

Maui, Hawaii (2015 Oktober)

Tavaly oktobereben ket hetet toltottunk Hawaii-on. Egy het ebbol Maui szigeten telt. Oszinten bevallom ugy kulonosebben nem vagytam Hawaii-ra. Nem tudtam mi var ott, gondoltam majd maximum pihizek...

Hiszitek vagy nem de sok pihenes nem adatott az ut soran, mert mindig volt mit csinalni.

Egy condo-ban (condo: emeletes hazban lakas) szalltunk meg a part menten, de nem egy felkapott reszen. Szoba, konyha, erkely. Semmi extra. Egy Jeep-et bereltunk mert egy ilyen terepen az a legbiztosabb.



Elso utunk a Haleakala vulkan tetejre vezetett! Hajnalban keltunk. Meg sotet volt mikor autobusszal felertunk a 10,000 lab magas vulkan tetore. Faztunk piszkosul pedig feloltoztunk. Ott vartuk a napfelkeltet a vilag tetejen. Fantasztikus erzes volt (kiveve hogy majd megfagytunk).






Napfelkelte utan a busz levitt egy darabon (kb 7000 labig), majd onnan biciklire ulve mentunk le a vulkan labahoz. Tekerni gondolhatjatok hogy nem kellett :-) Utban lefele szivarvanyt is lattunk. Bar ott letunk alatt tobbszor is lattunk gyonyoru szivarvanyokat, nem hiaba hivjak ezt az allamot a Szivarvany Allam-nak.

Maui szigete nem nagy. Egyik nap korbevezettunk rajta, es megalltunk itt-ott. Tobb helyen nagyon keskeny ut vezetett. Valojaban egy sav aminek ket oldalan termeszetes fal stb. Eleg nagy adrenalin rush volt igy kozlekedni mert sosem tudtad mikor jon szembe egy jarmu. Lehet itt a kepen nem erzekelheto de valoban egy autonyi szeles az ut!




Egyik hely ahol megalltunk egy fekete homokkal beteritett part volt. Nagyon furcsa latvany volt. Nem valami finom homok de fekete :-)




A partok nem voltak szebbek mas szigetek partjainal. Szerintem akar Florida partjai is szebbek. Ne ertsetek felre, szepek ezek is, csak nem annyira mesebe illoek mint sok mas part :)




A sziget eszaki reszen szoktak rendezni a szorfos vilagversenyt. Kimentunk oda is. Voltak hullamok de azert nem annyira nagyok.



Eletem elso buvarkodasat itt kovettem el Maui szigeten. Egy hajoval elvittek minket messzebb ahol szep elovilag van. Persze hogy rettegtem hogy jon a capa stb haha de azert nagyon elvezetes volt.








A nagy vulkan tetejere meg felvezettunk ketszer, mert nagyon tetszett. Egyszer megvartuk ott a naplementet is. Szuper volt!







Meg par random kep Maui-rol




A maui-i egy hetet a hires "luau" estevel zartuk.




Masnap indultunk repulovel at Oahu szigetere... (folyt.kov.)


2 comments:





  1. Thanks for share this POST see also:

    شركة مكافحة حشرات و رش مبيدات

    افضل شركة تنظيف بالاحساء افضل شركة تنظيف بالاحساء
    شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالخبر
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام

    شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة
    شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة

    ReplyDelete
  2. Sziasztok. Imádni fogom, hogy bizonyságot teszek veled. Néhány hónappal ezelőtt az emberem egy másik hölgyért hagyott el engem. Nagyon szeretem őt, és én csak öngyilkosságra gondoltam. Többféleképpen próbáltam, de egyik sem működött. Úgy döntöttem, hogy online olvastam és olvastam a varázslatokról és a varázslatokról. Próbáltam, sok pénzt vesztettem, de ugyanaz az eredmény. Majdnem feladtam, amíg egy olyan varázslóval találkoztam, amely meggyőzött a sikerről, és elolvastam az emberek hozzászólásait az ő honlapján. Szkeptikus voltam, amikor kapcsolatba léptem vele, mert sok pénzt vesztettem el. Két hetes varázslás közben az emberem hazatért hozzám ... Most az emberem nagyon tanult és jobban szeret. Most 2 hónapos vagyok, és örülök, hogy visszatértem az életembe. Azt tanácsolnám, hogy vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógondlóval, aki második esélyt adott nekem a boldogságra és a szerelemre, próbáltam néhány varázslatot, és egyik sem működött. Ha valaki segít visszahozni a szeretetét, és elvezeti Önt az életmegoldások keresésében, az ő. Vegye fel közvetlenül a -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com e-mail címet ...... Whatsapp-ot is felhívhatja a +2349083639501 telefonszámra. Áldottnak lenni.

    ReplyDelete