Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, May 15, 2011

Fozesi alapismeretek :-(

Nem mondom hogy nagy szakacs lennek, foleg nem magyaros etelek teruleten. De azert az alabbi video ledobbentett. Nem gondoltam volna, hogy a magyarok ilyen valaszokat adnak .... eleg szomoru.



5 comments:

  1. Durva!
    Mondjuk húst még életemben nem csináltam... de a többiben ezek szerint profi vagyok? Ez az igazán durva! :)))
    Nekem már a fiaim is tudnak egy-két dolgot, a férjem meg abszolút szakács.
    Mit esznek manapság az emberek??????? Mit csinálnak a háziasszonyok??????

    ReplyDelete
  2. igen, megdobbento. pedig tenyleg alapkerdeseket tett fel a riporter, nem valami hu de nagyon komplikaltakat....

    ReplyDelete
  3. Szerintem pedig pont nem hihetetlen, hogy manapság már ilyen válaszokat kapunk otthonról is. Innen indul az egész. Hol árultak először tojásrántottához dobozos felvert tojássárgáját? Vagy baked potato port?
    Én azt gondolom, hogy jól összevágták, sokan válaszoltak helyesen is, ebben biztos vagyok. Ám hozzáteszem, hogy az emberek sokszor azt sem tudják mi fán terem a borsó, ha mikrofont és kamerát látnak. Szóval ne essetek kétségbe, nincs nagy baj, sőt. Optimisták tekintek előre, hiszen manapság újra divat és menő lesz főzni, köszönhető a sok főzőműsornak és realitynek valamint "celebszakácsnak". Én most, 26 évesen kaptam rá, és a feleségem gyakorlatilag már csak látogató a konyhában, imádok főzni. De eddig én sem tudtam, hogy miből készül a palacsinta.

    ReplyDelete
  4. A szakszavakat en sem tudom magyarul, pedig eleg sokat fozocskezek.
    Kulonben micsoda diszkriminacio, hogy zommel noket kerdeztek :)

    Termeszetesen a kerdest maskent is meg lehet kozeliteni. Szukseg van arra, hogy mindenki tudjon fozni? A kerdes abszurdnak tunhet, de par szaz eve hasonloan hulyen hangzott volna a szukseges-e lovagolni kedes.

    ReplyDelete
  5. nem tudom meghallgatni mert épp dolgozom...majd reggel potolom, de nem megdöbbentö hogy buta válaszokat adnak. Jamie Oliver müsorában láttam hogy amcsi gyerekek a krumplit meg a paradicsomot sem ismerték fel és azt pláne nem tudták hogy mi az összefüggés a paradicsom és ketchup, krumpli és french fries között...ez a következö generácio...bár azért M.o.-n jobb lehet a helyzet...legalábbis az én tesoim még látják a krumplit mielött megsütve eléjük teszik és tudják hogy a ketchup paradicsombol van (jobb esetben :):) )

    ReplyDelete