Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, May 20, 2012

Houston Zoo

Rob testvereekkel elmentunk a Houston-i allatkertbe. Oszint szolva nagyon szep ez az allatkert. Ezerszer jobb mint ami Washington DC-ben van!! Az allatok szepek es ugy van kialakitva a helyuk hogy a latogatok lathatjak oket.... a DC allatkerben alig lattunk allatot mert mind elbujt, amit meg lattunk az nem volt epp nagyszam. Voltam en mar a houston-i allatkerben egyszer meg szilveszter napjan, de jovok meg ide maskor is biztos. Lehet berletet kene venni :-)




A zsirafokat lehet etetni salatalevellel, persze a leveleket venni kell :-)




Sturccpajtas egy helyen van a zsifafokkal... hosszunyakuak osszetartanak :-) Ez a kepem egyebkent bekerult a Houston Press-be is.


Okapi eszik.... a szajabol epp kilog oldalt meteres nyelve :-)


Nehez az elet!


Van egy hely ahol kecskeket es baranyokat lehet simogatni, fesulgetni :-)




Ez erdekes volt.... ki lehetett probalni milyen preri kutyanak lenni :-)



Na ez meg az igazi kengyelfuto gyalogkakukk!! Nem viccelek, tenyleg az. Meglepoen kisebb mint a rajzfilmben :-) Olyan galamb nagysagunak kepzeljetek el.


Pelikan ur



Az alabbi kepen is lathato milyen szep az allatkert...


Na ez pedig a nap csucspontja volt!!! Setaltunk mar a kijarat fele es Rob egyszercsak megszolal hogy nezzuk mar mik azok a valamik ott? Szobrok? Furcsalltuk hogy egy allatkertbe oskori (dinoszaurusz) madarakat allitananak ki de hat gondoltuk igy akarjak bemutatni hogy alakultak ki a mostani madarak.... mignem egyszercsak az egyikuk MEGMOZDULT... csak egy picit es epp csak annyira hogy ott helyben elajuljunk egy picit. Kepzeljetek el ezek igazi madarak! Nem tudom mi a magyar nevuk de angolul Shoebill Stork, azaz valami golyafele es a google translate szerint 'Papucscsoru Golyat' jelent... Ha valaki tud pontositson legyszi. Kekes a tollazatuk es a meretuk hatalmas, 150 cm magasra is megnonek. Nem csoda hogy a lelegzetunk is elallt ettol a madartol...




Es nem hagyhatom emlites nelkul, hogy itt a kornyeken csak az allatkertben kaptam eddig az egyik kedvenc fagyimat a Cookies and Cream Dipping Dots-ot!!!! NYAMM!!!


Tobbi kep a KODAKGALLERY-n megtekintheto!

4 comments:

  1. En a budapesti allatkertben lattam papucscsoru golyat kb 45-50 evvel ezelott. Azt furcsalottam, hogy ez is golya. De akkor megtanultam, hogy nem csak az altalam ismert feher golya a golya ;-)

    ReplyDelete
  2. :-) elkepeszto egy leny! meg ahogy csak allnak ott mint a covek.... hihetetlen!

    ReplyDelete
  3. Nem tudom, mit csodáljak jobban, az állatfotókat vagy a fagyit.

    ReplyDelete
  4. koszi ribizli. ettel mar dipping dots-ot egyebkent?

    ReplyDelete