Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, August 17, 2013

Bonneville Salt Flats, Utah

Otodik nap reggel nekivagtunk a tobb oras utnak Moab-tol Salt Lake City-be. Az utrol nincs mit irni, viszont amint megerkeztunk SLC-be lattuk am hogy van nekik In-N-Out Burger gyorsetkezdejuk, igy be is vetettuk oda magunkat ebedre. Aki nem ismerne, ez a gyorsetkezde lanc csak par allamban van es nagggggyon finom hamburgert keszitenek.




De megennem.... Ribizli, ti ott laktok SLC-ben. Szoktatok itt enni?


Tulajdonkeppen nem is Salt Lake City miatt mentunk oda hanem az attol ket oranyira levo Bonneville Salt Flats (hatalmas soval boritott terulet) miatt. Mar a Salt Lake City-tol odavezeto uton is sok soval boritott reszt lattunk. Az alabbi kepen epp egy sokitermelo hely lathato...


Aztan egy ido utan a tavolban valami furcsasag emelkedett ki a foldbol....  Kozlebb erve - illetve google-be beirva - rajottunk hogy ez am a Utah Faja vagy az un. Elet faja :-) Oszinten szolva eleg fura egy "fa".... Azert megalltunk esz kozelebbrol is megtekintettuk...





Felgyulemlett so az ut menten...


Ez pedig mar maga a Bonneville Salt Flats .... so, so, es so ameddig a szem ellat. Teljesen olyan erzesem volt mintha tel lenne es havas lenne a taj. Viszont a 35C fok nem stimmelt :-)


Az a picike szosszenet a bal oldalon en lennek :-)





Itt szoktak egyebkent gyorsasagi versenyt rendezni evente. Persze nekunk is kellett menni rajta kocsival :)






Hogolyo helyett sogolyo :-)


Persze hoznunk kellett haza egy adagot :-)


Haha... no comment!


Tapadt mint a ho...


A gyonyoruseges berelt 'hajonk'... olyan nagy volt hogy egy focicsapat elfert volna benne :-)


Nem tudom mennyire lathato de itt a video masodik feleben elegge felgyorsitott Rob, gondolom eljatszotta hogy epp versenyzik :-)



Aznap este Salt Lake City egyik kulvarosaban szalltunk meg, valoszinu nem a legjobb kornyeken ... Csak remelni tudtuk az autonk meg meg lesz reggel.

Masnap tovabb indultunk eszakra....

3 comments:

  1. Nagyon érdekes! Ilyen tájat még nem láttam, köszi, hogy felrakod ezeket!

    ReplyDelete
  2. en sem lattam meg ezelott ilyet. nagyon erdekes volt valoban.

    ReplyDelete