Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, May 9, 2009

NAMI Walk 2009

Szombaton a NAMI Walk-on vettunk reszt Manhattan-ben. Ez a 'seta' minden evben megrendezesre kerul. Celja a mentalis betegsegekre felhivni a figyelmet. Korhazunk pszichiatriai osztalya (ahol en is dolgozom) reszt szokott venni ezen a rendezvenyen.



A gyulekezo a South Street Seaport-nal volt, a seta pedig a gyonyoru Brooklyn Bridge-en volt.



A szervezok minden alkalommal probalnak egy hires embert megnyerni az esemenynek. Ez evben Ty Pennington volt a kiszemelt illeto. Ty, aki vegzettseget tekintve designer, az Extreme Makeover: Home Edition tv musor vezetoje. A musor arrol szol, hogy olyan embereknek epit a stab (+ munkasok) uj hazakat, akik raszorultak valamilyen formaban. Peldaul gyogyithatatlan betegsegben szenved valaki a csaladban, vagy egyik szulo meghalt es a masik ott van a sok gyerekkel, vagy epp olyan csaladrol van szo, akik sokat tesznek mas szegeny emberekert de ok maguk is raszorulnak segitsegre.



Szoval Ty volt a vendeg ma. Sikerult vele egy kozos kepet is csinalni, persze jo paras ido volt es a hajam kunkorodott ezerrel :-(


Reggel 10-kor indult a seta. Minden team mas szinu poloban kepviselte magat. Mi voltunk a narancssargak.




A seta elotti szonokok kozott volt tobbek kozott Dr. Lieberman, aki a Columbia Egyetemen nagytekintelyu prof, valamint a skizofrenia szakteruleten elismert nevnek szamit.




Rob is jott velem, bar szenvedett reggel... vegul megis ravette magat.




Kolleganom es a kutyusa, Magic. Robin egy pszichologus es a kutyaja is a korhazban dolgozik. Terapista kutya. Van sajat fenykepes belepokartyaja is :-)





David pedig az egyik fonokom. O hozta a harom lanyat.




Jol telt a delelott. Hazajottunk es sziesztaztunk vagy 2 orat! Mar erzem a labamban a gyaloglast, ami 5 km volt.


2 comments:

  1. A kutya dolgozik?? :) Tök jó!

    ReplyDelete
  2. bizony! es nagyon okos kutya am.

    orsi

    ReplyDelete