Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, May 3, 2009

Szakerto elajul :-)

Ezen a videon mar egy honapja nevetunk. De olyan mertekben, hogy a konnyunk is folyik!


Itt a lenyege magyarul:


A bal oldalon levo ember a musorvezeto. A gazdasagi valsagrol van szo. A jobb oldali ember a meghivott szakerto a Columbia Egyetemrol. A musorvezeto kerdez, a masik valaszolgat, de egyre erotlenebbul. 33. masodpercnel a teste mellett megemeli a ket karjat es kozben sutogva probalja jelezni a musorvezetonek hogy o bizony el fog ajulni... (passing out). A musorvezeto nem akar hinni a fulenek, foleg azert mert elo adasrol van szo. Folytatja tovabb, de a vendeg egyre sapadtabb es mar mar imbolyog. A musorvezeto ekkor megkerdezi hogy jol van e? Ekkor a vendeg nyomatekositja a helyzetet mutato ujja felemelesevel es hangosabban mondja, hogy o el fog ajulni.

A musorvezeto ekkor hirtelen azt sem tudja mit csinaljon... megkerdezi hogy le akar e ulni es kinyujtja fele a kezet... de ekkor mar kicsit keso. A kedves vendeg meg mielott elterulne a foldon meg annyit mond: "gone" azaz "mentem"=elajultam.

Azon nevettuk konnyesre a szemunket szamtalanszor, hogy milyen kis udvarias volt a vendeg. Az elejen csak ugy a 'bajusza alatt' probalja jelezni a helyzetet. Mintha csak azt mondana: oke en most majd itt elterulok, de te csak folytasd nyugodtan :-) Aztan mikor megindul lefele akkor meg mindig szol mintha azt mondana "figyelj, errol beszeltem, most megyek lefele"...

Szoval itt a jelenet. Jo szorakozast!

No comments:

Post a Comment