Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, September 25, 2010

Dirty Dancing

Virginia Tech egyetemvarosa utan a nem messze levo Pembroke nevu helyisegbe indultunk kocsival. Ez a hely egy hegyteton van. Az oda vezeto ut hihetetlenul kanyargos volt. Feluton felfele mar hanyingerem olt a kanyaroktol.





Vegul csak felertunk a tetore ahol rogton elenk tarult egy nagy epulet es egy kiszaradt to.

Hogy miert mentunk oda? Nos, ez az a hely ahol a Dirty dancing film egy reszet forgattak 1987-ben. Ez az a hotel, ami a filmben Kellerman's Resort neven szerepel. A to pedig ahol azt a hires jelenetet felvettek fel amikor Patrick Swayze es Jennifer Grey probaljak a tanchoz az emelest a toban.

A hotel neve: Mountain Lake Hotel. Majdnem minden honapban van egy hetvege, amikor Dirty dancing hetveget rendeznek a hotelban.









A hotel belsejenek egy resze Dirty dancing stilusban berendezve:




Kedvenc reszek a filmbol:



A hoteltol lenezve a volgybe ahol a nagy to van/volt. Most eppen kiszaradoban van. Azt mondjak, hogy par evente kiszarad aztan ujratoltodik. Amikor ott voltunk mar alig volt benne viz.

... es kozelebbrol

Ez a gazebo is szerepel a filmben. Itt szoktak eskuvoket tartani. Mogotte van a kiszaradt to.



Mellette van egy nagy ko...


Ezt a kovet Patrick Swayze emlekere allitottak.


Bucsuszoveget vestek a kobe



Vegezetul ime egy video 1994-bol a World Music Awards-rol ahol Patrick es a felesege Lisa egyutt tancol. Sajnos a copyright miatt nem tudom betenni a videot igy csak itt tudjatok megnezni.

No comments:

Post a Comment