Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Wednesday, January 26, 2011

Hovihar...

Ezen a telen mar tobbszor riogattak a Washington DC kornyeken eloket egy nagy hoviharral, de eddig egyszer sem jott be. Ma viszont igen. Egesz nap esett az eso, hol jobban hol kevesbe. Aztan Delutan 3-4 ora korul atvaltott havazasba.

A kozalkalmazottakat mar ket oraval munkaido lejarta elott hazaengedtek, hogy ezzel is konnyitsek az 5 oras hazautazo rohamot. Itt DC es kornyeken ugyanis rengeteg kozalkalmazott el es az autosok nagy reszet azok teszik ki. Mi az egyetemrol 4-kor lettunk elengedve, de en 4.30-ig maradtam mert valamit meg nagyon be kellett fejeznem. Ugy volt, hogy Rob-bal 4.45-kor talalkozom a metronal de vegul egy orat kellett ra varnom, mert egyreszt nem tudott a megigert idoben elindulni az irodabol, masreszt a zuhogo hoban csak nagyon lassan kozlekedtek az autok.

Vegul 6 ora utan felvett es elindultunk hazafele. Az ut felelmetes volt. Ugy zuhogott a ho hogy azt sem lattuk merre kell menni. Szedito volt. Meg szerencse, hogy Rob jol vezet. Bar sok minden fugg attol is hogy kik vannak meg az uton. Az alabbi kepek es videok valamennyire szemeltetik a helyzetet, de egyaltalan nem adjak vissza a helyzet komolysagat.... sokkal rosszabb volt:





A videok nagyban megtekinthetok ha a jobb also sarokban levo gombra kattintotok...

No comments:

Post a Comment