Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Friday, August 17, 2012

Az Olimpia margojara...

Talan mondanom sem kell hogy itt Amerikaban nem lattam semmit a magyarok szereplesebol. Plusz az idoeltolodas miatt itt mindent este 7-kor adtak foidoben a dolgokat. Ez viszont azt jelentette hogy se FB, se internet nekem egesz nap mert akkor megtudtam volna ido elott az eredmenyeket. Nem szeretek ugy nezni valamit hogy mar tudom ki fog gyozni. Szoval igy egy kicsit nehez volt beleelnem magam az egesz Olimpiaba.

Az amerikai kozvetitesekbol kifolyolag leginkabb az uszast es a gimnasztikat  (abban jok voltak az amcsik es azt adtak tv-ben) elveztem. Volt persze rogyasig beach volleyball de mar komolyan mondom elegem volt belole. Allandoan azt adtak. Nem lattam sajnos kezilabdat, vizilabdat stb... pedig mint hallottam izgi merkozesek voltak. Kar hogy a vizilabdasok hamar elcsusztak.... Azert jo volt hallani, hogy milyen szepen szerepeltek a magyarok mas sportagakban.

A vizilabdarol jut eszembe, hogy amikor a nyitounnepsegen bevonultak a magyarok, akkor meglepetessel tapasztaltam, hogy Biros Peti viszi a zaszlot! Rola azt kell tudni hogy miskolci szuletesu mint en es anyukam volt az ovonenije harom evig. En is oda jartam abba az oviba, de o alattam jart egy vagy ket evvel. Anyukam azt mondja mindig is nagyon jo kisfiu volt, erdeklodo es okos. Anyukam egyik kedvence volt.... Meg mindig emlekszik a Peti anyura... Emlekszem volt valami meccsuk par eve New York-ban es anyu kiment ra (mert epp NY-ban volt). Meccs utan rovid idore meg beszelni is tudtak. Erdekes lehet latni hogy mibol lesz a cserebogar.

Ime harom kep az ovibol Biros Petivel es anyukammal :-)

Szoke mosolygos kisfiu a jobb szelen elol... (anyukam pedig az ovoneni szerepeben ugyebar)


Szoke kisfiu a hatterben... (anyukam meg vagy enekel vagy osztja az utasitast... epp valami musor volt, anyaknapja, evzaro vagy valami ilyesmi)


Csoportkep ... felso sor balrol a harmadik


Osszehasonlitaskepp ITT egy foto rola es a ket kisfiarol. Picit hasonlitanak szerintem....


3 comments:

  1. Amit az NBC csinalt itt a ket het alatt szegyen es szanalmas!De olyan number1 sportszamokat is lattam esetenkent Live-ben mint gyeplabda!A nagyobb esemenyekett ahogy emlitetted 12-es felvetelrol!Akkor mar Amerika hangja is megszolalt amikor ez a hat csatornas channel a 100-meteres sikfutast sem adta eloben,finaleban!Masfel eve amikor kijottem azt hittem Amerika mindenben elso akkar lenni!Es rajottem igen a reklamokban!

    ReplyDelete
  2. igen, sajnos valahogy ezeven nem sikerult atadni az olimpia szellemet...

    ReplyDelete