Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, December 11, 2012

Karacsonyi party 2012 vol.1.

Mult szombaton volt az en munkahelyem karacsonyi bulija. Termeszetesen, mint minden evben most is en voltam megbizva a fotozassal.

Hagyomany az is hogy az un. 'White Elephant Gift Exchange'-et csinaljuk. Errol mar a tavalyi bulirol irt bejegyzesben beszamoltam es most nem reszleteznem, ITT elolvashatjatok hogy zajlik (ajanlom hogy olvassatok el mielott a lenti videot megnezitek mert maskulonben nem fogjatok erteni).

Ezuttal gorog etterembol rendeltunk ennivalot, illetve sokan hoztak tortat es egyeb edesseget. Rob finom Italian Cream tortat sutott erre az alkalomra, de sajnos o nem tudott eljonni mert hataridos munkaja volt. A torta nagy sikert aratott termeszetesen.

A White Elephant Gift Exchange alatt mindig van egy-ket ajandek ami nagy sikernek orvend es harc folyik erte. Iden a listat a kovetkezok tettek ki: nagy porcelan malac persely, tequila, hazi Belga csokihab recept + minden hozzavalo egy tupperware-ben (ezt vegul en vittem haza!) Persze meg kellett igernem nogy kozreadom a receptet. Rob meg vasarnap meg is csinalta ime egy kep rola es a recept.




Alabb pedig jojjon egy osszeallitas a bulirol:
(a video ablak jobb also sarkaban levo teglalapra kattintva nagy meretben tekintheto meg a video)




 Rob munkahelyi balja majd most szombaton lesz...

5 comments:

  1. Jó látni, hogy mindenki mosolyog. Nekünk is ez kéne idehaza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. azert mert itt ugy vannak nevelve az emberek hogy akkor is mosolyognak ha nincs ra okuk. mas mentalitas...

      Delete
  2. ÚÚ de jól néz ki az a csokihab!! Csorog a nyálam :D Tudod már mi lesz nálatok a karácsonyi menü? Együtt szoktátok elkészíteni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. meg nem tudjuk.... de altalaban Rob kesziti en pedig itt-ott besegitek. ezeven nem megyunk senkihez (csalad) hanem itthon maradunk. elhivtam egy kolleganot hozzank hogy ne legyen egyedul. szoval harman leszunk.

      Delete