Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Friday, April 5, 2013

Bruno Mars koncert

A Houston Rodeo aznapi koncertje nem mas volt mint BRUNO MARS. Tulajdonkeppen o miatta valasztottam azt a napot. Minden nap mas koncert van harom heten keresztul. Mire eljott a koncert ideje a stadion dugig megtelt. 75.000 embert szamoltak meg, ami a rodeo tortenelmeben az eddigi legtobb volt.

Persze tuzijatek inditotta a koncertet, ilyenkor mindig felek picit hisz zart terben vagyunk (teto is van) es mi van ha meggyullad valami? Hova rohan az a 75ezer ember? Na legyen az hogy semmi sem gyulladt ki es Bruno es csapata begurult egy pazar kis autoval...



Forgo szinpad volt...


"I wanna be a billionaire"



Nagyon szuper hangulatot varazsoltak a fiuk.






Kedvenc dalom tole: "When I was your man" - nagyon szepen es meghatoan adta elo. Elotte elmondta hogy nagyon nehez ezt elenekelnie mivel sajat tapasztalatbol irodott. Es ahogy a 75ezer ember enekelt vele egyutt.... na az tuti volt!


A videomnak nagy sikere van a youtube-on ahol mar majdnem 15 ezren neztek meg :-)



Teny hogy jol tud eloadni es ami a legfontosabb hogy ELOBEN csinalja nem playback-el.


A "Locked out of heaven" cimu dal kimondottan nagy sikert aratott a kozelemben ulo sracok koreben :-) Ezidaig mar majdnem 6 ezren neztek meg a youtube-on oket  :-)  A haverjuk mogottuk ult es megadtam neki a youtube nevemet ahol megtalalja majd a videot. Ugy is lett..... irta kesobb hogy megmutatta a baratainak akik nagyon elvezik a hirnevet :-)






"Just the way you are" - Part I.




Part II. 



Jo buli volt!



2 comments:

  1. Szia, nagyon irigyellek, ez tényleg szuper lehetett! Bruno nekem is az egyik kedvencem, fergeteges hangulatot hozott össze! :) Köszönöm a bejegyzést, egy kicsit én is ott érezhettem magam! üdv, Kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Kata. Orulok hogy tetszett. Ugy tudom megy osszel Budapestre is.

      Delete