Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, July 11, 2015

Mas fotos munkak is adodnak...

Ev elejen meg az is volt hogy elkeszultek az idei magnes naptarjaim. Minden ev elejen az elozo evbol valogatok 3-4 fotot ami rakerul a naptarra. Az ugyfelek pedig kapnak belole 1-1 peldanyt, illetve ha tobb kell nekik (mert mondjuk rajta van a gyerek stb) akkor egy nominalis arert meg tudjak vasarolni.

Az idei igy nez ki:




Aztan a Sabin Vaccine Insitute ezevi prospektusanak a boritojan az en kepem diszeleg, plusz benne is van par. 


Gozerovel folytatodik a csaladi es portre fotozas is. Ennek a lanynak az anyukaja eleg nyafogos. Tobbszor is lemondta a fotozast. Eloszor is ugy volt hogy csaladi fotozas lesz. Lemondta mert hogy valaki beteg lett, aztan lemondta mert ami bluzt rendelt az interneten nem lett jo neki, aztan nekem kellett lemondanom mert a helyszin amit valasztottunk szolt nekem hogy lesz valami rendezveny epp akkor igy nem jo az idopont, negyedszer is lemondta valami betegseg miatt. Utana szunet kovetkezett majd irt hogy legyen akkor csak a lanyarol kep, aki a gimiben most vegez es jo lenne par kep rola. Igy is lett... par kep. Nagyon szep a lany szerintem! Szerintetek is tobbnek latszik 18-nal?








Hal' Istennek nagyon tetszettek a nonek a kepek! Ajanlgat is masoknak, ami jo. Sot, mondta hogy kerhetek tobbet is a kepekert mint amit kerek. haha Az a baj hogy nem mindenki gazdag mint o....


3 comments: