Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Monday, October 18, 2010

Nyugati Part - masodik nap: Hollywood, Beverly Hills

Masodik nap reggel ugyancsak kodosen indult. Kocsival bementunk Hollywood-ba a Grauman's Chinese Theatre-hez. Ez olyan kicsit mint New York-ban a Time Square... Itt csoportosul a legtobb turista. Innen indulnak a buszok a kulonbozo turisztikai latvanyossagokhoz. A szinhaz es kornyeke maga egy latvanyossag.



Elotte hosszu metereken keresztul talalhatoak a kulonbozo sztarok csillagai a nevukkel ellatva.



Az udvaron pedig megintcsak sztarok, de itt mar a kez es lablenyomataik vannak (ime par a sok kozul)
Frank Sinatra...



Rob Steven Spielberg nyomaiban...


Arnold Schwartzenegger keze ennyivel nagyobb az enyemnel :-)




A szinhazbol (az emeletrol) kilatas nyilik a nagy Hollywood tablara a hegyoldalban. Sajnos a kod miatt ezt most nem igazan lattuk.



A szinhaz mellett van a Madame Tuessaud's ahol a sztarok viaszfiguraival lehet fotozkodni. Mi nem mentunk oda, csak az elotte levo Marylin Monroe-val es Samuel L. Jackson-nal keszitettunk kepet.



Na es persze Shrek-et sem hagyhattam ki!



A hires Kodak Theatre is itt van ezen a helyen. Itt tartjak minden evben az Oscar-dij atado unnepseget.




Miutan korbeneztunk, felszalltunk egy nagyobb platos autonak beillo busznak atalakitott jarmube, hogy meglatogassuk par hiresseg hazat... Ime nehany a teljesseg igenye nelkul. A tobbit majd egy online albumban meglatjatok:


Ebben a hazban lakott Michael Jackson a halala elotti idoben.... Ebben a hazban halt meg. A szobaja ablaka lathato a kepen...






A haz hatso bejarata...



Tom Cruise es Katie Holmes haza




Johnny Depp a tulajdonosa a "The Viper Room" nevu szorakozohelynek. Ez elott halt meg annak idejen River Phoenix....




Mariah Carey



David Beckham haza


Christina Aguilera jelenlegi haza. Korabban Ozzy Osbourne es csaladja lakott itt.


Demi Moore es Ashton Kutcher a tulajdonosa a Ketchup etteremnek. Allitolag tobb szaz fele ketchup kozul lehet valasztani...



Steven Spielberg


Jonas Brothers


Robert Pattinson haza (Twighlight filmek egyik foszereploje)


Utkozben lattuk a LA Ink nevu tetovalos helyet is, ami a TLC tv csatornan fut.





Ezutan elmentunk ebedelni a hires Pink's Hot Dogs nevu helyre. Ez a hotdog-os sokat van a Foodnetwork-on a tv-ben. Sok hires ember jar ide, es 70 eve aruljak itt a kulonfele hot-dogokat es hamburgereket.

Mi vettunk ket Mulholland Drive nevu hot-dogot es chilie cheese sultkrumplit. A hotdogon volt paradicsomos daralt hus, bacon, gomba es sajt. A sultkrumplin szinten paradicsomos daralthus. Nem mondom, hogy egeszseges volt, de egyszer egy evben ki lehet probalni. Egyebkent finom volt :-)





Ekkor en mar dugig voltam.... latszik is a kepen :-)



Ezutan autoval felmentunk kicsit a hegyekbe, majd le az ocean partra. Sajnos a kod meg ekkor sem szallt fel. Lattunk nehany elvetemult szorfost a vizben... Nagyon sajnalom, hogy az idojaras nem kedvezett nekunk. Egy kepemen sem kek az eg!! Azert a palmafak lenyugoznek igy is.








Egyebkent mi egy Burbank nevu varosban laktunk ahol a Warner Brothers es az NBC tv csatorna is talalhato. Ez tulajdonkeppen Hollywood-tol kb 10 perc kocsival. Delutan meg akartuk nezni a Warner Brothers studiot de mint kiderult hetvegen nincs nyitva. Igy csak kivulrol szemleltuk meg.





Vacsorazni egy masik foodnetwork-on latott etterembe mentunk. Ez egy lengyel etkezde: Polka Catering. Este hetkor tomve volt! Kb husz percet kellett egy szabad asztalra varnunk. A hely belseje kulon emlitest erdemel.


Volt ott minden kacat, mint egy igazi kirakodo vasarban.


A toltott kaposzta egyfajta csalodas volt. Jobbat vartunk. Aztan hoztak pirogit ket fajtat, bar nem is rendeltuk. Ez finom volt. Vegul hoztak desszertet, ami egy vanilia puding volt egy cseresznyevel, kis gyumolcsszosszal es habbal a tetejen. Semmi extra. Lehet azert nem jott be mert mi a magyaros toltott kaposztahoz vagyunk szokva.


Csak ugy mint elozo este hulla faradtan doltunk be az agyba aludni. Holnap irany Las Vegas!!!

No comments:

Post a Comment