Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, March 4, 2012

Szupermodellt fotoztam!

Mult csutortokon egy igazi szupermodellt volt szerencsem fotozni. Fonokom szakmajaban a legelismertebbek kozott van, igy sok hires emberrel van valamilyen szintu kapcsolata. Ugy ertem, hogy olyan hires emberekkel akik valamilyen formaban erdekeltek a harmadik vilagban elok segiteseben (Afrika stb).

Igy adodott, hogy egy 90-es evekbeli szupermodell, Christy Turlington jart nalunk.... Szamomra nem volt ismeros a holgy neve, de az amerikaiak ismerik. Olyan nekik mint nekunk Naomi Campbell vagy Cindy Crawford neve. A Calvin Klein-nak volt o az modellje sok evig, aztan dolgozott a Maybeline-nek es meg tobb mas cegnek is. Ti hallottatok mar rola egyebkent? Mondjuk ha rakeresek a nevere + arra hogy Calvin Klein akkor tobb foto is feljon... EZ a kepe ismeros, de a neve nem.

Christy es kolleganoje nemreg hozta legre az "Every Mother Counts" nevu szervezetet, amely a kismamak egeszsegugyevel (szules elotti es utani ellatas stb) foglalkozik.

Kb fel oras megbeszeles utan o es a kollanoje korbejartak a laboratoriumunkat.... A megbeszeles vegen es a laboratoriumi tura kozben fotozhattam...  persze a kepek amiket keszitettem nem publikusak, az alabbit is csak vizjelesen merem feltenni, nehogy valaki lelopja innen ...


Meglepodtem milyen egyszeruen volt sminkelve es oltozve. Lapos cipo, kenyelmes csonadrag es egy blezer, haja laza kontyban. Le a kalappal!

A ferje, Ed Burns is hires am... szinesz, iro, rendezo, producer (pl: Saving Private Ryan)

2 comments:

  1. A kép jól sikerült!

    A hölgy pedig ilyen egyszerűen öltözve, sminkelve is szép!

    ReplyDelete