Hozzavalok:
2 teaskanal oliva olaj
4 vekony szelet bor es csontnelkuli csirkemell
1/2 teaskanal so
1/2 teaskanal daralt fekete bors
gomba felszeletelve
2 teaskanal liszt
4 evokanal Marsala vorosbor
4 evokanal leves vagy leveskockabol fozott le
Elkeszitese:
Sozd es borsozd meg a csirkemelleket. Forrositsd fel az olajat egy nagyobb meretu serpenyoben es tedd bele a csirkemelleket. Susd at oket teljesen, kb 3 percig mindket oldalon, majd tedd oket egy olyan talba, amit le tudsz fedni, hogy a husok melegek maradjanak.
2 teaskanal oliva olaj
4 vekony szelet bor es csontnelkuli csirkemell
1/2 teaskanal so
1/2 teaskanal daralt fekete bors
gomba felszeletelve
2 teaskanal liszt
4 evokanal Marsala vorosbor
4 evokanal leves vagy leveskockabol fozott le
Elkeszitese:
Sozd es borsozd meg a csirkemelleket. Forrositsd fel az olajat egy nagyobb meretu serpenyoben es tedd bele a csirkemelleket. Susd at oket teljesen, kb 3 percig mindket oldalon, majd tedd oket egy olyan talba, amit le tudsz fedni, hogy a husok melegek maradjanak.
Tedd a felszeletelt gombat a serpenyobe es susd amig megbarnul, kb 3 perc. Szord a lisztet a gombara es keverd ossze. Ontsd ra a bort es a levest majd forrald ossze. Kevergesd kozben. Miutan felforrt fozd meg addig, amig a szosz besurusodik, kb 4 perc. Ha tobb szoszt akarsz, akkor onts hozza meg levest vagy vizet. A gombas szosz a hus tetejere kerul.
Koret otletek: barna rizs / zoldseg / krumpli
Jo etvagyat!
No comments:
Post a Comment