Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, October 4, 2009

Influenza oltas es H1N1 oltas

Eddig az eves influenza oltas onkentes alapon mukodott a korhazban ahol dolgozom. Ebben az evben viszont kotelezove tettek az H1N1 oltassal egyutt.

Mindenfele velemenyt hallani arrol, hogy beoltassa e magat valaki vagy sem. Foleg az H1N1 oltasrol beszelek. Megkerdeztem egy kutato ismerosomet errol, aki az alabbi valaszt kuldte megnyugtatasul:

"nem hiszem hogy tartanod kene tole, ez pont annyira veszelyes vagy biztonsagos mint barmelyik szokasos influenza oltas. Ha azokat szoktad kapni ez se lesz kulonb. Ugyanaz az eljaras ugyanaz a koncepcio. Nem a virust kapod hanem egy apro molekularis darabot, egy ujlenyomatot a virusbol, amit kesobb az immunrendszered fel fog ismerni (ha kell)."

Az influenza oltast megkaptam mult csutortokon. Kicsit fajt a karom par napig de mast nem tapasztaltam. Az H1N1 oltast meg nem tudom mikor kapjuk...

Stay tuned...

4 comments:

  1. Én is olvasok mindenfélét erről, de nem oltatjuk be magunkat.
    Az összeesküvéselmélet-gyártók fantáziája nem semmi, de ebben a mai világban 50-50%, hogy igazuk van, vagy kezeltessék magukat. Sajnos. Én már bármit el tudok képzelni erről a világról!

    Kötelező? Érdekes! A kutató és az orvos meg úgyis ezt fogja mondani, mert így tanulta, ennyi. Nem tudom, mi a helyes út, de hajlok a nem-oltás felé.

    ReplyDelete
  2. Lúgos szervezetben nem tudnak szaporodni a vírusok.
    Mi meg savasítjuk magunkat a kajával, stresszel, mindennel!
    Máté 24:7
    http://www.bibliaiskolak.hu/biblia/index.php?fr=1&bk=40&fj=24&st=&sm=1&so=1&si=66

    A mikrovilág megbolondult, ezt viszont tudósok mondják. És még a jéghegyek is olvadnak! :(

    ReplyDelete
  3. nekem nincs valasztasi lehetosegem. ma mondtak egy meeting-en hogy aki november 20-ig nem kapja meg mindket oltast az ki van rugva...

    orsi

    ReplyDelete
  4. Nice... és még meg is magyarázzák, ez durva és erőszakos.

    ReplyDelete