Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, April 4, 2010

Russett, Laurel, MD

Szombat kora reggel indultunk Laurel-ba megnezni a kivett lakast es kornyeket, valamint ha mar ott jartunk akkor autokat is neztunk. Szep napos idonek igerkezett, de mire odaertunk tiszta felhos volt minden.

Eloszor kicsit csalodott voltam mind a kornyeket mint a hazat illetoen is... Nagyon erdekes hogy a lepcsohaz nem fedett, hanem olyan mintha valami vikendhazban lennel. Aztan kesobb amikor kisutott a nap megint visszamentunk nezelodni es akkor mar jobban tetszett az egesz. Het evvel ezelott epult a lakopark, kicsit latszodik azert mar az a het ev de nem olyan veszes. Voltunk ket masik lakoparkban is amelyek sokkal rosszabbul neztek ki. Szoval ugy erzem eleg jol valasztottunk.

Az alabbi ket kep a mi epuletunktol nem messze keszult. Ezek un. townhouse-ok, ahol a lakas tobb emeletes es egy hazban kb ket csalad lakik.




Ez a leasing office, avagy az a hely ahol intezik a lakopark ugyeit, ide jovunk lakbert fizetni, panaszkodni, vagy ha elromlik valami ide jovunk kerni a javitas. Itt van az uszomedence es a fitnesz terem is.


Ez a mi epuletunk... a mi bejaratunk az epulet bal oldalan van kozel a vegehez.




Ez a mi bejaratunk:

A mi lakasunk az epulet masik oldalan levo kis erdos reszre nez. Elso emeleti lakas a kep kozepen.



Lakasnezes utan elmentunk a Volkswagen szalonba es kineztunk egy VW Jetta autot. Majd egyezkedunk veluk ha mar ott leszunk...

No comments:

Post a Comment