Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, January 18, 2009

Asztma




Az utobbi par napban Bailey koltott minket hajnal 3 korul ... kohogve, zilalva ... total nem kapva levegot. Szombaton bejelentettem dokihoz es mint kiderult - amire en is gyanakodtam - asztmas rohamai vannak. Kapott szegenykem gyogyszert, de azt meg nem tudom hogy fogom beadni neki. Vettem olyan kis macskaeledelt aminek a kozepe ureges es bele lehet rejteni a gyogyszert. Ma reggel egyet odaadtam neki gyogyszer nelkul hogy egyaltalan izlik e neki. Lehet talalgatni... a valasz 'nem'. Ma este kell az elso szemet beadni neki... szoritsatok hogy sikeruljon.

Jot nevettunk azon, hogy Rob is asztmas es mondta nem fogja kolcsonadni Bailey-nek az adagolos spray-et, hanem vegyunk neki sajatot :-) Egyelore a gyogyszerrel probalkozunk es ha nem sokat javul a helyzet akkor kell neki is olyan belelegzos spray-t venni. Erdekes lesz amikor be akarok a szajan fujni majd...
A nap vegi kovetkeztetesunk: Rob es Bailey kolcsonosen allergiasak egymasra :-)


2 comments:

  1. csorikam. Akkor most mar mindig kell neki adni a gyogyszert?

    ReplyDelete
  2. igen. most az elso heten minden nap kell adni neki, aztan minden masnap. ha nem rosszabbodik az allapota akkor maradhat ez a rendszer. szerencsere egyelore jol reagal a gyogyszeres kezelesre.

    ReplyDelete