Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, January 20, 2009

President Obama

2009. januar 20!! Nagy nap ez a mai az amerikai nep torteneteben. Ma delben kerul beiktatasra Barack Obama, az elso afro-amerikai elnok. Az egesz orszag lazban eg mar par honapja, de a mai nap az valami hihetetlen oromet, felszabadultsagot, es egyben feszult varakozast hordoz magaban, ami ugy latom ram is atragadt.



Michelle es Barack Obama eloszor templomba megy majd a Feher Hazban a Bush hazasparral talalkozik. Utana kezdodik a beiktatasi ceremonia. Remelem meg tudom nezni, bar a munkahelyemen vagyok. A varotermekben van TV lehet majd lemegyek oda. Van egy sanda gyanum, hogy tomve lesznek a varotermek :-)

Korulbelul 2 millio emberre szamitanak Washington DC-ben, a 44. amerikai elnok beiktatasa alkalmabol.


UPDATE:

Barack Obama az uj amerikai elnok! Sikerult megneznem az egesz ceremoniat a korhaz egyik nagy konferencia termeben, ahol kivetitettek az egeszet nagykepernyore. Fantasztikus elmeny volt. Lelegzetemet visszafojtva figyeltem a tortenelmi esemenyt a tobbiekkel egyetemben. Volt a teremben nema csendtol kezdve, konnyeken keresztul, tapsviharig minden. Obama szepen beszelt, mint mindig es csak remelni tudom, hogy valoban meghozza a varva vart valtozast.

Az elnoki par




No comments:

Post a Comment