Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Friday, January 23, 2009

Valsag



A helyzet eleg valsagos. Marmint a gazdasagi. Majd mindennap hallom, hogy melyik ceg hany alkalmazottat kuld el. Egyik kedves ismerosomet is most januarban kuldtek el... harom honapos terhesen!!

Nalunk a korhazban sem tul jo mostansag a helyzet. En december vegen bocsatottam el egy embert. Most pedig ket masik megy at egy uj teruletre, mivel nalunk mar nincs munka szamukra. Sajnalom mert az egyik egy jo baratnom. De legalabb ok uj helyre mennek es nem az utcara.

A helyzet az, hogy a mi teruletunk pszichiatriai kutatassal foglalkozik es a penzt kulonbozo palyazatok utjan kapjuk. Az utobbi par evben meglevo tanulmanyok lassan kifutottak vagy par honap van hatra. A dolgozok fizetese ezekbol a tanulmanyi penzekbol van/volt fedezve. Mivel a tanulmany vegeter igy a penz is... Uj palyazatokat nagyon nehez mostanaban megnyerni igy kenyszerulunk arra, hogy elbocsassunk dolgozokat.

Az en helyem egyelore biztosnak latszik mivel az en fizetesem a korhaztol jon, nem palyazatokbol. Tovabba van is munkam, hisz tobbfele feladatot is ellatok, nem csak a palyazatokkal kapcsolatosan vannak teendoim.

A titkarnom epp most van szulesi szabadsagon (ami itt 6 het) es meg nem tudom, hogy fogjuk tudni visszavenni marcius kozepen.

Na, remeljuk hogy sikerul legalabb egy uj palyazatot megnyerni es akkor kicsit jobb lesz a kedve mindenkinek.

TGIF! (thank god it's friday)

No comments:

Post a Comment