Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, July 13, 2010

Biciklinek annyi...

Vasarnap felpakoltuk a bicikliket a kiskocsi hatuljara szerelheto biciklitartora es elindultunk a Gunpowder Falls nevu nemzeti parkba.

Ekkor meg minden terv szerint ment:



Kihajtunk a kornyekrol es Rob megjegyzi, hogy nem lat semmit a visszapillantoban a ket biciklin kivul. Egy masodperc mulva nagy reccsenest hallunk a kocsi megy ide-oda, Rob felkiallt, hogy a francba... en meg azt hittem hogy defektet kaptunk... Rob csak annyit latott, hogy a ket bicikli eltunt hatul... Gyorsan lehuzodtunk az ut szelere, hogy kideritsuk mi tortent.

A biciklitarto lenyithato ugyebar abbol a celbol hogy a csomagtartot ki lehessen nyitni. Egy kis po:co:k biztositja a lenyithatosagot. Nos, ez a valami utkozben kivagodott a helyerol (nem is talaltuk meg) es emiatt lenyilt a tarto a biciklikkel egyutt. Rob biciklije volt hatul igy az jelenleg nem hasznalhato. A kerekeben egy szep nyolcas van. Az enyem szerencsere meguszta. En azzal hazajottem, az ovet meg felfektettuk a lenyitott kocsi hatuljara keresztben (hisz a biciklitarto nem volt hasznalhato allapotban).

Az volt a nagy szerencsenk, hogy meg az ut elejen tortent az eset, mert ha kb 3 perc mulva tortenik akkor mar az autopalyan lettunk volna es nem usztuk volna ennyivel meg.

Az eset tanulsaga: venni kell egy tetocsomagtartot a bicikliknek a Rob kocsijara...
Vegul megis elmentunk a nemzeti parkba de nagyon meleg volt es nem talaltuk meg a turista osvenyt amit kerestunk igy hazajottunk. Csak a benzint pazaroltuk erre a napra.

2 comments:

  1. ilyenkor lehet reklamálni az autógyártónál?

    ReplyDelete
  2. nem tudom... bar valoszinu lehet hisz ez amerika :) itt mindenert reklamalnak... hetvegen utananezek.

    ReplyDelete