Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, February 5, 2011

Uj alberlet

Aprilis vegen lejar az egy ev a jelenlegi alberletben es nem tervezzuk megujitani a szerzodest. Igy mult szombaton elkezdtunk uj hely utan nezni. Voltunk negy kulonbozo helyen es mind egesz jo volt. Ketto kulonosen tetszett de a berleti dij a limitunket surolta. Jo erzessel mentunk haza, tudvan hogy meg tudunk majd egy lakast fizetni azon a kornyeken.

Hetkozben megint kigyujtottem lakasokat, amiket most szombaton neztunk vegig. Voltunk ot helyen es ketto megint jonak tunt. Az utolso helyen az egyik lakasnak olyan jo berleti dija van hogy letettunk foglalot ra. Aprilis 23 es majus 1 kozott fogunk koltozni.

A lakas szuper kozponti helyen van (River House - piros negyzet a terkepen), a Pentagon-hoz kozel. A metro gyalog megkozelitheto. Van a kornyeken elelmiszer bolt, patika, kulonfele uzletek, pici koripalya, ettermek mind-mind ott van egy kopesre (az ut tuloldalan). VEGRE!!! Vegre nem leszek bezarva allandoan a lakasba, hanem oda mehetek EGYEDUL ahova akarok :-) Ja, es ami a legjobb: negy metromegallora van a munkahelyemtol!!!



Az alabbi kep felulnezetben abrazolja a helyet. Harom nagy epulet van a teruleten. A mienk a jobb oldalon levo. Van 6 teniszpalya, medence, edzoterem, tetoterasz.





Alabb pedig a lakas felosztasa (a mienk ennek tukorkepe)




Ezen a linken lathato sok kep es egy video is....



3 comments:

  1. Még a régi lakásról (a mostaniról) se küldtél belső képeket :)

    ReplyDelete
  2. kuldok egy albumot mindjart... vegre! :-)

    ReplyDelete
  3. Tényleg, mikortól vezethetsz egyedül?

    ReplyDelete