Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Thursday, August 23, 2012

Egy ev Houston

Pontosan ma egy eve kezdtuk mindketten Houston-ban az uj munkankat. Emlekeztek amikor meg a koltoztetokrol irtam anno? Ha nem akkor ITT felelevenithetitek a 'musort'. Most mar csak jot derulok rajta de akkor az a nap nagyon durva volt.

Az egy ev alatt annyi tortent hogy kb het honapot laktunk a nagy gondossaggal kivalasztott alberletunkben majd nagy hirtelen vettunk egy hazat. Tudom, tudom meg mindig nem irtam sem a hazkeresesrol, sem a koltozesrol, sem az uj hazrol pedig mar majus ota ott lakunk.... Majd valamikor ha lesz idom ra, megirom. Azert itt egy kep arrol hogy hol is lakunk. A ket voros/feher eleju haz kozott kell bemenni es a mienk balra a harmadik haz. Itt persze nem lathato de nagyjabol ugy nez ki mint a voros/feher szinu hazak a kepen.


A vezetessel eleg jol allok. Rendszeres kovetoim tudjak hogy kb masfel eve kaptam meg a jogsit. Houston-on belul siman elvezetek de autopalyara azert nem szoktam felmenni. Igaz igy hosszab a ket pont kozotti tavolsag de igy is odaerek szoval nem erdekel kulonosebben. A munkahelyem pedig 15 percre van az uj haztol szoval semmi gondot nem okoz kocsival jarni dolgozni.

A hazkereses/vasarlas kozepedte volt az hogy az amerikai allampolgarsagot (majd az utlevelet is) megszereztem, szoval az merfoldko volt az elmult egy evben.

Vegul talan meg emlitest erdemelnek a fotoim.... ugy tunik itt eleg nagy a kereslet portre fotozasra igy ha lassan is de kezdem kiboviteni a 'portfoliomat' ezzel. Volt ugye a csalad fotozas par honapja, aztan most felkertek egy 'eljegyzes-fotozasra' is ami majd szeptember kozepen lesz, valamint van meg egy csalad fotozas is meg ezevre betervezve. Kozben volt egy artshow ahol sikerult eladnom par kepet.  A Houston Press is megjelenteti a kepeimet neha, es online is szoktam eladni a Getty Images-en keresztul. A fotos weboldalamat kellene frissiteni mar hiszen azt is lassan egy eve raktam ossze.

Neha ugy erzem sok minden tortent az egy ev alatt, neha meg ugy hogy szinte semmi. Teny hogy miota a hazat megvettuk minden ido es penz arra megy el....

Jovo heten viszont nyaralni fogunk vegre!!!!! Persze nem megyunk messze csak itt Texas allamon belul leszunk, Padre Island-en. Jo lesz pihizni kicsit, mert szeptembertol februarig nagyon sok lesz a munkam.

Na majd jovok!!

2 comments:

  1. Milyen gyorsan szalad az idő! Tényleg csak most költöztetek és mégis már egy éve volt. A házat tényleg megmutizhatnád! Ha már úgy is kezedben a gép. :-)))

    ReplyDelete