Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, May 9, 2010

Jogsi

Tegnap elmentunk egy autosiskolaba erdeklodni jogsi ugyben. Negy szombat alatt letudhato az elmeleti oktatas resz, es utana mehetek kocsira. A baj az, hogy a vizsgak utan csak egy tanulo jogsit kapok 9 honapig ami azt jelenti, hogy egy jogsival rendelkezo embernek kell mellettem ulnie amikor vezetek. Kilenc honap utan kapok egy felteteles jogsit ami egy evre szol. Ez ido alatt ha nem kapok semmilyen birsagot, akkor utana megadjak a vegleges jogsit.

Szoval egyelore nem lesz sajat kocsim es ez nem jo mert igy Rob-tol fogok fuggni legalabb kilenc honapig... Itt sehova nem tudsz menni ha nincs kocsid!

:-(

2 comments:

  1. Meg kell mondjam, nem is hülyeség. Nálunk a forgalmi után rögtön jogsi (vontatni csak 2 év után lehet, kivéve elromlott autó), a sok hülye meg csinálja a balesetet. Szóval kéne valami fék a rendszerbe, és nálatok ez megvan - kérdés, hogy működik-e!
    Nem számítják be a már meglévő jogsidat? Gy.nak csak egy papír kellett, nem volt semmi "különbözeti" vizsga. Vagy lejárt már? Legfeljebb az orvosija.

    ReplyDelete
  2. igen, szerintem is jo otlet, de a kilenc honapot sokallom, foleg ha mar felnottrol van szo es nem egy 17 eves gyerekrol akinek nem feltetlenul kell a kocsi meg.

    ReplyDelete