Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Thursday, May 6, 2010

Koltozes

Vasarnap koltoztunk.... Azota nem volt idom beszamolni de mar annyian erdeklodtetek, hogy gyorsan irok par sort, hogy zajlott.



Vasarnap reggelre mar mindent bedobozolva vartuk a koltozteto ceget. Szerencsere nagy reszet az egyetem allja igy megengedhettuk magunknak, hogy mas cipekedjen helyettunk. Jo volt, hogy nem kellett emelgetni azokat a nehez dobozokat es butorokat, lepcson le stb... Raadasul jo paras meleg ido is volt, tehat alapbol izzadt az ember. A teherauto vitte a cuccainkat mi pedig a Jetta-val mentunk kulon plusz Bailey. A macska eleg jol viselte az utat. Semmi kulonoset nem produkalt.



Negy ora mulva megerkeztunk az uj helyre. A szallitok mar itt vartak minket. Szepen behordtak mindent a lakasba es indultak vissza New York-ba. A mi feladatunk pedig ekkor kezdodott. Butorokat a helyukre huzigalni, dobozokbol kipakolni stb stb.



Hetfon jott egy ficko a kabelt bevezetni a lakasba mert ugyebar tv es net nelkul mar nem lehet letezni :-) A hetfon es kedden tovabb pakolasztunk, illetve vasaroltunk ezt-azt a lakasba. Szerencsere van egy IKEA nem messze...



A lakas jo meretu. Nagyon kenyelmesen elferunk benne. New York-i meretekhez kepest nagynak mondhato. Majd csinalok fotokat ha mar mindent szepen kicsinositottunk. Ma vettunk nehany szobanovenyt is. Szoval alakulunk.



Itt egy video amit az erkelyrol csinaltam. Jo dolog madarcsicsergesre ebredni es a fak leveleinek suhogasat hallani:





Bailey is kifejezetten elvezi az erkelyt:




2 comments: