Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Monday, April 4, 2011

Bahia Honda Park, Florida (Day 2)

Key West-rol utban Miami fele (meg mindig masodik napon) megalltunk a Bahia Honda State Park nevu helyen (Marcsi baratnom mar volt itt o ajanlotta). Itt a terkep, hogy hol is van ez pontosan.



Amikor megerkeztunk egybol lathato volt milyen gyonyoru itt az ocean. Ami a legjobb volt viszont, hogy az ocean eleg sokara melyult igy remeltem hogy a viz melegebb mint South Beach-en (ahol tul hideg volt nekem ahhoz hogy belemenjek). Mondjuk a partra sodort hinar vagy mi nem volt tul szep de amugy a homok nagyon finom puha volt.





Ime a bizonyitek hogy meg en is bementem a vizbe. Szo szerint csapmeleg volt a viz!










Setaltunk a kornyeken, mikozben kepeslaphoz illo latvanyban volt reszunk...




Egesz nagy iguana a keritesen






Nem birtam betelni az ocean gyonyoru szineivel...



A regi hid itt er veget...





Pelikan!





Miutan kelloen kifurdoztuk magunkat elindultunk vissza Miami-ba. Itt szeretnem megemliteni, hogy a Miami lakosok vezetesi stilusa enyhen szolva eletveszelyes. Indexeles nelkul siman eledvagnak barmikor, szaguldoznak mint egy amokfuto. A legfelelmetesebb szituacio azonban a Key West es Miami kozott ert minket. Mar sotetedett jocskan amikor ket auto ert utol minket. Egyik a mellettunk levo savban volt a masik kozvetlen mogottunk.... Nagyon gyorsan jottek es amikor utolerek minket akkor a mogottunk levo olyan kozel volt hogy a lampait nem lehetett latni (kb 30 cm).... Rankragadtak par percig aztan tovabb szaguldoztak... A viz kivert azalatt a par perc alatt mindkettonket! Itt nem lehet am tudni kinel van fegyver...


Vegul epsegben hazaertunk, de az egesz vakacio alatt amikor kocsiban ultunk en vegig izgultam, hogy megusszuk e az epp aktualis utat karambol nelkul...


Harmadik nap esosnek igerkezett ezert kivetelesen nem napozos programot valasztottunk...


3 comments:

  1. CSI Miami :)

    Nagyon irigylem azt a meleg tengert.

    ReplyDelete
  2. Hüüü ez nagyon szép! :):)

    ReplyDelete
  3. koszi lanyok! igen, hihetetlen milyen meleg volt a viz. persze sokaig kb terdig ert aztan 'melyult' kb derekig.... szoval a nap konnyen felmelegitette.

    ReplyDelete