Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Thursday, April 14, 2011

Pentagon City, Arlington, VA

A sikeres vezetes vizsga utan elmentunk az uj lakas berleti szerzodeset alairni. Mar kb harom honapja lefoglaloztuk a helyet, de a jelenlegi lakok meg csak egy het mulva koltoznek ki. Egy het alatt kifestik es kitisztitjak a lakast majd pedig mi aprilis 30-an koltozunk. De hova is? Arlington, Virginia... azon belul a Pentagon City kerulet. Az alabbi terkep eleg jol abrazolja, hogy hol van az uj alberlet. Bekarikaztam a hiresebb helyeket a kornyeken es ime egy kis segitseg beturend szerint:



A fenti terkepbol latszik milyen jo helyen van az uj lakas. Metrohoz, boltokhoz, munkahelyhez kozel. Legalabbis nekem :-) 10 perc gyalog a metro onnan pedig negy megallo es bent is vagyok. Az alabbi kepen jol lathato bal oldalt a mi epuletunk elotte a Pentagon Row a boltokkal. A boltok mogott maga a Pentagon, az mogott pedig a tavolban az Obeliszk. Mi csak a harmadikon leszunk, de ha magasabb emeleten lennek akkor epp latnank az Obeliszk-et es a Capitolium epuletet.




Pentagon Row




Meg mindig a Pentagon Row.... ezen a helyen telen jegpalya van :-)



A bevasarlo kozpont egy resze



Most eloszor jartam erre napsutesben es most meg jobban tetszett a kornyek mint esoben. Itt van a februari beirasom az epuletrol es a lakasrol. Mar varjuk am hogy koltozzunk....

6 comments:

  1. Nem semmi környékre költöztök! :-) A lakásról is lesz fotoriport ugye? Légysziiiii! :-))
    Köszi hogy kilinkeltél!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. http://globalgrover.blogspot.com/2011/02/uj-alberlet.html

    ReplyDelete
  4. latom nem mukodik a link itt a kommentek kozott, igy beraktam a post vegere.... ott lathato tobb info a lakassal kapcsolatosan

    ReplyDelete
  5. Washingtoni emlekeim alapjan nagyon jo hely :)

    ReplyDelete
  6. igen az. mar nagyon varjuk hogy ott lakjunk. ma mar elkezdtunk par dobozt bepakolni. es Rob lefestette azt a falat amit mi atfestettunk zoldre anno. leszedtuk a kepeket a falrol, szogek helyet eltuntettuk. hosszu es kupis lesz ez a ket het.

    ReplyDelete