Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, July 5, 2011

DC BBQ Fesztival

Egy hete szombaton DC-ben barbeque fesztival volt. Rob mar nagyon varta! Ilyenkor lezarnak egy egesz hosszu utcareszt a varosban ahol kulonfele satorbol, lakokocsibol (ki mibol) arulja a specialitasat. Teljesen New York-ra emlekeztetett az egesz. Ott sok ilyen van.



Sutottek a husikat megallas nelkul...





Nemelyik arus minden etelbol egy 'mintat' kipakol hogy lasd melyik hogy nez ki:




Rantott/bundas vaj, snickers, uborka stb az 'inyenceknek'... bundas Mars csokit egyebkent mar ettem es Snickers-t is. A Mars csoki jobb volt. A rantott vajat nem valoszinu hogy kiprobalnam :-)






Sok fele variaciot lattunk bbq-ra de vegul az alabbi helyet valasztottuk ebedunk helyszinenek. Erdekes modon nem egy nagy barbeque allambol valoak, hanem Ohio-bol. A sarga zaszlokon egy-egy elnyert cim diszeleg, amit buszken mutatnak meg a jarokeloknek.






DC kosarlabdacsapata a Wizzards.... a jarokeloknek szerveztek kosarradobasi versenyt. En persze nem neveztem be, de azert osszebaratkoztam a csapat kabalafigurajaval :-))










Vegezetul egy vicces video.... a papa ropta nagyon a tancot :-)




4 comments:

  1. Most kivancsi lettem a rantottvajra. Egyszer kiprobalnam. Ismetlem, egyszer.

    ReplyDelete
  2. hahaha..... de milyen lehet a rantott vaj? lehet lefagyasztjak elobb igy nem valik folyossa mig gyorsan kisutik. de hat ki akar beleharapni 100% vajba?? na majd a Texas State Fair-en biztos lesz :-)

    ReplyDelete
  3. Deep fried butter...wáá...:):):) miket kitalálnak ezek....:) A papa jól ropta :) Feldobta a reggelemet :):)

    ReplyDelete
  4. na majd ha eszem egyszer akkor irok rola megigerem :-)

    ReplyDelete