Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Saturday, April 25, 2009

The Hamptons - milliomosok lakta ovezet

Szombaton ugy dontottunk, hogy kivezetunk Long Island vegebe. Long Island-nek azon reszet Hamptons-nak hivjak, amely hely leginkabb a hatalmas villakrol es az azokban lako irto gazdag emberekrol es a kornyeken nyaralo hires emberekrol hires (Angelina Jolie es csaladja is epp Long Island-en lakik most amig a Salt nevu filmet forgatja). A hely neve Montauk. Ott talalhato egy vilagito torony, amibe bementunk. Szoval ket es fel oras volt az ut. Nyariasan oltozunk, hisz 86F fokot azaz 30C fokot josoltak. Ami be is jott ... Manhattan-re nezve... Long Island csucskeben viszont csak 56F volt azaz 15C fok, mivel az mar egy szelesebb resz, ami belelog az oceanba. Kod is volt (!) igy sajnos nem lattunk semmit amikor felmentunk a vilagito torony tetejebe.







A bal oldali kepen van maga a lampa ami fent vilagit a torony tetejeben.



Szep volt a kilatas, de szebb is lehetett volna ha nem lett volna kod.




Azert igy is jo volt. Megebedeltunk Montauk faluban, majd indultunk is vissza, hisz du 5-kor vissza kellett adni a kocsit. Itt ebedeltunk:


Odafele nem fotoztam ut kozben, de azon nevettunk, hogy milyen sok baromi draga autot lattunk. BMW siman az alapnak szamitott. Lattunk Lotus-t, Maserati, Pontiac, Porsche, Bentley, Corvette stb... Hazafele mar elovettem a gepet es a kocsi szelvedojen keresztul fotozgattam a jobbnal jobb kocsikat. Errol a kovetkezo beirasban lathattok fotokat...

No comments:

Post a Comment