Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, April 21, 2009

Nyolcvan ev! - 80 years

Mult het pentek, szombat es vasarnap Rob nagymamajahoz, Ruby-hoz utaztunk Pennsylvaniaba, mivel nyolcvanadik szulinapjat unnepeltuk. Rob ott szuletett Johnstown-ban. Tizennegy eves volt, amikor elkoltoztek Virginia-ba. Johnstown egy banyasz kisvaros, de a banya mar bezart es nem sok munkalehetoseg adodik. Het oras vonatut volt elottunk. Nem volt kellemes de tuleltuk. Mi mentunk New York-bol, Rob anyukajaek es testvereek pedig Ohio-bol.

Szombatra meglepi unneplest szerveztunk Ruby-nak. Az al terv az volt, hogy szombaton elvisszuk vacsorazni egy etterembe Rob, en, Rob anyukaja es ferje, Rob testvere es ferje, valamint Ruby baratnoje.

Ruby egy idosek otthonaban lakik. De ne olyat kepzeljetek el mint otthon. Ez egy hat szintes kocka berhazra hasonlit es mindenkinek van benne sajat egy haloszobas lakasa konyhaval. A foldszinten vannak un. jatszo helysegek: Bingo stb... A lakoknak van sajat kocsija es oda mennek ahova akarnak. Szoval nagyon szabad az egesz benntlakasos dolog. Nem egy elfekvo...

Szoval szombat delelott elvittuk Ruby-t vasarolgatni es ebedelni, delutan pedig nagyban keszulodtunk. Az otthon tarsalgojaba hivtuk meg a vendegeket es mi csinaltuk az eteleket: lasagna-t, husgombocot spagettivel, plusz volt egy ketszintes torta is. A vendegek 4 ora korul kezdtek szallingozni a tarsalgoba. Ruby testvere, baratok, baratnok, es egy vendeg az otthonbol is. Voltunk 19-en. Haromnegyed 5-kor Rob anyukaja felment Ruby-ert, hogy indulas az etterembe... mi pedig csendben vartuk a nagy pillanatot. Ami majdnem elmarad :-)

Rob anyukaja azt mondta Rubynak, hogy azert kell a tarsalgon atmenni mert azon az oldalon parkoltuk le a kocsit es arra rovidebb ... Nyilik az ajto, Ruby be, atvag a tarsalgon... es majdnem elhagyja a helyseget :-)))) Eszre sem vette, hogy az o bulija!!! Pedig mindenki kiabalta hogy 'Surprise' azaz meglepetes... de o meg azt hitte, hogy valaki masnak van bulija es o csak kivulallo. Jokat derultunk ezen! Vegul csak rajott es nagyon orult mindenkinek. A vacsora utan elfujta a gyertyakat es felbontotta az ajandekokat.

Faradtan, de jo erzessel tertunk vissza a hotelba. Szerencsere pezsgofurdo volt a szobaban igy elvezettel nyultam el benne egy fel orara...

Itt van par kep a naprol:

Elso sor: Heidi - Rob testvere; Sandie - Rob anyukaja, Sydney a kislany Rob unokahuga; Ruby - Rob nagymamaja; Rob

Hatso sor: szereny szemelyem; Todd - Rob sogora; Dave - Rob neveloapja

Az unnepelt es a vendegek nagyresze:

Contemplating the meaning of life :-)

Elmelkedik az elet ertelmen :-)

Sydney:

Az unnepelt es a torta:



Rob szeleteli es talalja a tortat :-)



Falatozas:

HAPPY BIRTHDAY RUBY!!

2 comments:

  1. Hát a torta alapból nyálfolyatós... nyamm, megenném!
    Legnagyobbat akkor kacagtam, mikor olvastam, hogy az ünnepelt keresztülgyalogolt a saját buliján :D, amikor meg csak a képeket láttam, elnevettem magam azon, aminek a címe: Az élet értelmén mélázó fiatalember és a gerberák. Nagyon jópofa lett, igazi pillanatkép! A kislány nagyon cuki.
    Na csak túléltétek akkor a vonatutat, és meg is érte, szuper.

    ReplyDelete
  2. a Rob kepe folott kijavitottam a cimet, a megjegyzesed alapjan :-)

    ReplyDelete