Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Thursday, April 30, 2009

Sertesinfluenza, avagy a 2009 H1N1 virus

Mindenkit ez foglalkoztat. Minden nap ujabb es ujabb hirek jonnek. Sajnos New York-ban is vannak megbetegedesek, de ugy nez ki egyelore ‘csak’ gyengebb lefolyasuak a mexikoi esetekhez kepest.

Itt egy hasznos tuneti osszehasonlitas a megfazas es az influenza kozott (angolbol forditottam):

Ma hallottam, hogy egy lany, aki mult vasarnap delutan az Astoria Park-ban volt, most otthon van a virussal. Mi is epp ott toltottuk azt a nyarias vasarnap delutant (lasd lentebbi beirast). Lattuk is amikor az atletikai kor-futopalyan versenyeztek az iskolasok. Meg jo hogy nyilt terepen voltak…

Ma reggel a metron velem szemben ult egy ficko… maszkban! (lasd foto)


Ez volt eddig az elso eset miota felroppent az influenza hire, hogy maszkos embert lattam New York-ban. Valoszinu egyre tobbet fogok latni.

A masik esemeny amit szinten ma lattam: ulok a metron (ugyanaz a metro ahol a maszkos ember ul velem szemben)… felszall egy srac, fel perc mulva kohog egyet, majd tusszent. Az emberek arcara rogton kiult a felelem! A kovetkezo megallonal kellett leszallnom, es latom hogy ez a srac is leszall ES ATSZALL A KOVETKEZO KOCSIBA. Ez most ennyire hulye vagy direkt csinalja?? Egyebkent pedig amikor beszallt a mi kocsinkba, akkor ugy lattam hogy az elozobol jott? Miert kell vegigfertozni mindenkit? Nem normalis az ilyen!

3 comments:

  1. AZ IS LEHET, HOGY DIREKT SZÍVATJA AZ EMBEREKET, VANNAK ILYEN HÜLYÉK.
    VAN, AKI AZT MONDJA, GYÁRTOTT A VÍRUS (MO.-NAK KI SE ADJÁK OLTÓANYAG GYÁRTÁSÁRA), SIMÁN EL TUDOM KÉPZELNI. A NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS JÓ KIS MÓDJA!

    DE EGY TÉNY: "Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok (járványok), és földindulások mindenfelé. Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete..." Máté 24:7-8 (klasszikus ige)

    Ez csak a kezdet...

    ReplyDelete
  2. http://astro.elte.hu/~hetesizs/FFEK.html
    Fenntartható Fejlődés Munkacsoport:

    Hírek, 2009 április 27-28..

    IV. 28.: A sertésinfluenza hatásai érdekesek a piacokra és az USA-ra is. Az EU állampolgárainak nem ajánlják az amerikai földrészre utazást. Van azonban pár érdekesség itt... Kunstler (kiváló elemző) szerint ez csak egy joker. Akár igaz, akár nem, joker lehet a járvány, emrt események törlődnek, piacokat lehet felszámolni rá hivatkozva, stb. S milyen érdekes dolgok vannak! Egy hétre rá, hogy Nagy-Britannia gyakorlatot tartott, melyben járványt szimuláltak, kitör a járvány (cikk), és pont az a cég gyárt oltást, amelyik nemrég, februárban "véletlenül" szabadjára engedett egy kis madárinfluenzát, melyben H51 és H32 törzsek keveredtek. Az ilyen keverék emberbe jutva melegágy olyan fertőzések elindulásához, mint a mostani (cikk).

    ReplyDelete
  3. meglatjuk mi lesz. en mindenesetre mosom a kezem ezerrel... es probalok nem nyulni a szamba, orromba es szemembe. azt mondjak ott jut be a szervezetbe a virus.

    Orsi

    ReplyDelete