Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Tuesday, March 30, 2010

George Washington University Medical Center

Ma megkaptam a hivatalos allasajanlatot a George Washington University Medical Center-tol, amit elfogadtam. A fonokom ezen a heten szabadsagon van, igy csak hetfon tudok felmondani a munkahelyemen... Nem lesz jo nap azt mar most tudom, de ez van. Reggel elso dolgom lesz atadni neki a felmondo levelet, majd ugyanezt a masik fonokommel is eljatszani. Aztan delben lesz egy executive committee meeting ahol valoszinu ok majd bejelentik, hogy elmegyek a korhaztol. Jo kaosz lesz ez az egy honap...


Idokozben mar ki is vettunk az interneten keresztul egy lakast egy Laurel nevu varoskaban. Szombaton megyunk le megnezni. Haloszoba, nappali, konyha, kis szoba ahova az iroasztal kerul, furdoszoba, es erkely. Van a lakasban mosogep, szaritogep es mosogatogep!!! Mondjuk ez alap New York-on kivul. Ebben a lakoparkban leszunk, es az alabbi alaprajzu a lakas:




A kis beugro erkely jobb oldalan van a haloszoba ablaka, bal oldalan a dolgozo ablaka:



Ilyen a konyha:


Van kozos medence:


Fitnesz terem:


Nagyon izgi!! Meg egy honap es koltozunk. Aprilis 29. csutortokot tervezem utolso munkanapnak, penteken meg pakolgatok es szombaton koltozes. Utanalevo heten nem dolgozunk. Majus 10. az elso munkanap mindkettonknek.

2 comments:

  1. Mindkettőnknek? Rob hol fog dolgozni, erről nem is írtál?
    Amúgy a lakás tuti jó, sok sikert nektek!!!
    Mennyi az út a munkahelyekig?

    ReplyDelete
  2. Rob arrol a kornyekrol koltozott hozzam ny-ba. A volt fonoke ugy nez ki visszaveszi. Neki kocsival kb 40 perc az ut. O engem elvisz kocsival a metroig (15p) es onnan kb fel ora meg metroval a hely.

    ReplyDelete