Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, December 4, 2011

Fenyofavetel es diszites

Hetvegen elmentunk fenyofat venni. Ezeven nem magunk vagtuk ki a fat mint tavaly, de nem baj. Emlekeztek milyen jokat derultunk a fakivagos videon? ITT A VIDEO egy kis nosztalgia keppen.

Ezeven a mar kivagott fak kozott valogattunk. Mivel nagy a belter magassaga a lakasunknak igy egy 2.5 m magas fat kerestunk. Volt is sok.... meg kell hagyni Amerikaban gyonyoruek a fenyok!



A legjobb az volt hogy egy szal sortban es poloban voltunk!



Vegul kivalasztottuk a fankat es jottunk haza. Persze meg mindig nincs tetocsomagtartonk igy ismet egy szal torolkozore fektettuk a fat es ugy kozottuk ra a tetore. Legjobb az volt amikor az egyik kanyarban a fa majdnem lefordult a tetorol!! Ekkor jott a nagy otlet, hogy nyissuk ki a tetoablakot es en fogjam a fa torzset ket kezzel azon keresztul..... haha nem volt semmi :-)

Aztan csak hazaertunk a szerzemennyel es feldiszitettuk a fat... ime az eredmeny:


A fa miatt a nappali/etkezo reszt is at kellett kicsit rendezni... igy kerult az ulogarnitura az erkelyajto ele :-) Az erkelyen lathato a kinti vilagitasunk. Persze az atrendezes azert is kellett mert karacsonkor jonnek Rob anyukajaek... majd az unnepek utan visszatolunk mindent....


Par kozeli kep a farol....




Ebbol a kepbol krealtam az idei karacsonyi udvozlo lapunkat :-)






Kellemes keszulodest mindenkinek!

6 comments:

  1. Nagyon jo!

    Nem fure december elejen fat allitani?

    ReplyDelete
  2. koszi. nem, egyaltalan nem fura ilyenkor disziteni a fat. sot! nagyon tetszik. egy egesz honapot betolt a fa vilagitasa es jo hangulatot araszt az egesz lakasban. ujevet mar nem szokta megerni viszont.

    ReplyDelete
  3. Szépséges a fátok! Édi a pom-pom gombócdisz. :-)) Mi is felraktuk szombaton, ha a fiamon múlna le se szednénk, max leporolnánk időnként. :-))

    ReplyDelete
  4. Szép! Hozzátok költözhetnék?...
    Idehaza már nem bírom :(

    ReplyDelete
  5. Christine: koszi. van a pom-pom gombocbol vagy nyolc. nekem is nagyon tetszenek :-0

    Zsuzsi: gyere :-)

    ReplyDelete
  6. Mi pont forditva mukodunk, ortodox karacsonyig minimum kihuzza.

    Nagyon szep lett.

    ReplyDelete