Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Monday, December 26, 2011

Rob 35. szulinapja

December 20-an volt Rob 35. szulinapja. Fiatal meg a srac :-) Volt termeszetesen szulinapi torta is de csak egy unalmas sargapiskota csoki izu vajkremmel a lapok kozott es korbe. De hat ha ezt szereti....


Kapott udvozlolapokat illetve ajandekokat. En vettem neki ket Virginia Tech-es golf inget, a Hangover II. blure ray-en, es egy nagyobb epitesz legot a Robie House-t (gyujti es minden evben kap egyet-kettot).


Az anyutol kapott lap... azt mondja 'nem tudom elolvasni mi van rairva'.... na mit gondolsz ugyan mi? Boldog Szulinapot = Happy Birthday! Szerencsere belulre angolul irt anyu :-)



Bailey is felkoszontotte :-)


Ja a testveretol is kapott egy kisebb legot a Burj Khalifa-t.

6 comments:

  1. Boldog szülinapot.

    Szerintem nem igazságos ilyen közel születni karácsonyhoz.

    ReplyDelete
  2. Ezek a pasik! "nem tudom elolvasni...." tipikus! :)))))))
    (de hát tényleg nem tudja)

    ReplyDelete
  3. ribizli: szerintem sem. Rob testvere 12/19-en, Rob 12/20-an, a tesom ferje 12/21-en, a testom 12/22-en, nagyim 12/23-an szulettek.... jo kis sorozat :-)

    Christine: koszoni

    Zsuzsi: na meg egyebkent olyan mint a te ferjed eljatsza hogy oh hat ez is csak egy nap a sok kozul es blablabla de tudom hogy titkon szereti am a szulinapot!!!! szoval lenyeg hogy orult azert az ajandekoknak megha csak mertekkel mutatja is mint altalaban a pasik.

    ReplyDelete