Visit my photography website:

Visit my photography website: www.annagrovephotography.com

Sunday, December 11, 2011

Uj laptop ... ez mar a jovo?

Ma reggel bedoglott a laptopunk. Rob akart rajta dolgozni de nem indult be. Ket es fel eves, szoval nem egy oskovulet. Mindegy, Rob bement dolgozni az irodaba en meg elvittem a laptopot a Best Buy Geek Squad-hoz. Ott kiderult, hogy a gepnek valoszinu hardware baja van es ott kell hagyni. Persze nem voltunk Geek Squad tagok igy be kell elobb lepni $200 dollarert. De ha veszunk egy uj laptopot akkor csak $99. Egyebkent a ficko mondta, hogy a laptopok 2.5 - 3 evig altalaban egesz jol mukodnek de akkortajt mar elojonnek kisebb-nagyobb hardware problemak. Valoszinu ez tortent a mienkkel is.

Rob mar egy ideje mondta, hogy vesz egy ujat maganak mert en allandoan az egyetlen laptopon logok, de eddig mindig lebeszeltem a vetelrol. Most viszont ugy tunt elerkezett az ido... Amig o befejezte a munkat es eljott a Best Buy-hoz en addig kivalasztottam az uj laptopot. Ledobbentem mennyit valtoztak a laptopok nagyjabol ket ev alatt. Sokkal tobb Gbyte stb de ami leginkabb ledobbentett az az hogy egy ujjlenyomat olvasoval be tudom hozni a kedvenc oldalaimat!!

Ime... beallitottam harom oldalt: gmail, FB, blog

4 comments:

  1. Igen ez a fogyasztói társadalom. A legtöbb cucc 2-3 évre készül. Vagy amig tart rá a garancia. Ki van ez számolva...
    Mondjuk az biztos hogy a számitástechnika iszonyat gyorsan fejlődik, igy ha az ember haladni akar akkor rendszeresen újit. Használd egészséggel az új szerzeményt! :-)

    ReplyDelete
  2. Hát ha még azt tudnánk, hogy a katonaságnak milyen szerkóik vannak! A piacra már csak az őskövületek kerülnek...

    ReplyDelete
  3. remelem azert a 'regit' is meg tudjak majd javitani. azon van a photoshop es az ujra nem hiszem hogy feltesszuk. azon van corel draw es photo paint.

    ReplyDelete
  4. Használjátok egészséggel és sokáig!

    ReplyDelete